Skatepark på Spetsamossen

Adress: Spetsamossen, 352 30 Växjö Visa karta

Adress: Spetsamossen, 352 30 Växjö

Växjös skatepark ligger mitt i stan, med gångavstånd från affärer och restauranger. Det är en modern betongpark som rymmer allt som skejtare och inlinesåkare behöver - här finns trappa, banks, manualpads, curbs, pyramid och en klassisk bowl med poolcoping.

Granne med skateparken ligger parkourparken och Spetsamossen är en mötesplats för såväl utövare som åskådare.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Stad
  Växjö 1 km
  Kalmar 98 km
 • Arena eller träffpunkt
  Vida Arena 2 km
  Guldfågeln Arena 95 km
 • Flygplats
  Småland Airport 6 km
  Kalmar Öland Airport 93 km
 • Attraktion
  Glasriket 37 km
  High Chaparral Adventure park 72 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

PM & Vänner Hotel

Avstånd: 665 meter
Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.
Hotell och pensionat

Elite Park Hotel

Avstånd: 477 meter
Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö. Ett modernt hotell med vacker nordisk design, ljust och funktionellt. Ni har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Hotellets läge erbjuder närheten till olika utflyktsmål i regionen, såsom bad, golf, glasbruk och shopping.
Hotell och pensionat

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Avstånd: 734 meter
Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.