Äventyrsgolf på Evedals camping

Adress: Evedal, 352 63 Växjö Visa karta

Adress: Evedal, 352 63 Växjö

Äventyrsgolfbanan ligger inne på campingområdet och har 12 hål. Banorna är gjorda av konstgräs och med bäckar och gångbroar runt omkring. Varje bana har olika svårighetsgrader, så både stor och liten kan spela.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Stad
  Växjö 5 km
  Kalmar 98 km
 • Arena eller träffpunkt
  Vida Arena 5 km
  Guldfågeln Arena 95 km
 • Flygplats
  Småland Airport 6 km
  Kalmar Öland Airport 93 km
 • Attraktion
  Glasriket 36 km
  High Chaparral Adventure park 71 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Toftastrand Hotell & Konditori

Avstånd: 2,6 km
Toftastrands Hotel har ett lugnt läge vid Toftasjöns strand i utkanten av Växjö. Här vaknar du till doften av nybakat bröd. Njut av din frukost eller kopp kaffe i vår fina trädgård med veranda mot sjön. Hotellet ligger 5 km norr om Växjö centrum.
Hotell och pensionat

Elite Park Hotel

Avstånd: 4,7 km
Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö. Ett modernt hotell med vacker nordisk design, ljust och funktionellt. Ni har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Hotellets läge erbjuder närheten till olika utflyktsmål i regionen, såsom bad, golf, glasbruk och shopping.
Hotell och pensionat

PM & Vänner Hotel

Avstånd: 4,9 km
Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.