Smålandsfiskarna

Adress: Slageryd Östergård 34, 570 10 Korsberga Visa karta

Adress: Slageryd Östergård 34, 570 10 Korsberga

Fiskecamp i hjärtat av Småland. Boende i röda timrade stugor med vattnet utanför dörren. På campen finns fem dammar som innehåller regnbåge och öring för sportfiske. De erbjuder guidningar och kastkurser. Bastu, badtunna och fulla rättigheter.

I detta vackra landskap finns en idyll. Här vakar öring och regnbåge precis utanför stugornas dörrar. Campen är belägen ca 2,5 mil söder om Vetlanda i utkanten av den lilla byn Slageryd. Här finns 12 röda timrade stugor, alla med sin egen karaktär. Det finns allt från enbädds- till fembäddarsstugor som är belägna runt campens 5 dammar.
Den småländska skogen omsluter stugbyn och ger den en näst intill trollsk stämning. Frukost, lunch och middagar serveras i storstugan där det finns plats för ca 25 personer. Här kommer även konferenser och temakvällar att hållas. Utanför storstugan finns även en stor uteterrass med grillmöjligheter och servering. Efter en lång dag kan det vara skönt att slappna av i bastun kombinerat med badtunna.

Smålandsfiskarna erbjuder kurser i flugfiske och kastteknik och de tar gärna med er på guidade turer i olika vatten runt om i länet. De kan erbjuda flugfiske, trolling, spinnfiske m.m. Önskar ni att fiska på egen hand kan ni hyra båt av dem.
De samarbetar med många olika upplevelseföretag och kan därför erbjuda ett varierat utbud av aktiviteter som passar just er. På plats erbjuds paintball och de kommer att erbjuda kurser inom olika teman.
Välkomna till Smålandsfiskarnas fiskecamp!

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Bed & Breakfast

Café Sergel - Bed & Breakfast. Lindshammar

Avstånd: 14,5 km
I det lilla brukshotellet inhystes tidigare mestadels formgivare vid bruket i Lindshammar. Huset är byggt 1906 och är upprustat på 50-talet och renoverat på 70-talet. Vi har bevarat de tidstypiska detaljerna men rustat upp bl.a. golv och badrum. Handfat finns i alla rum, dusch i WC finns i korridoren. Välkomna!
Bed & Breakfast

Asa Herrgård

Avstånd: 16 km
Asa Herrgård- en pärla vid sjön mitt i de småländska skogarna.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 17,6 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!