Hultanäs Antikt & Second hand

Adress: Hultanäs 4, 360 70 Åseda Visa karta

Adress: Hultanäs 4, 360 70 Åseda

Före detta lanthandel i Hultanäs. Butiken är fylld med antikt, second hand, retro, husgeråd, tavlor, glas , porslin, nysilver, böcker, LP-skivor, stenkakor, linne, trasmattor, lampor, smycken, möbler med mera.

Antikt & Second hand i den gamla lanthandeln i Hultanäs vid väg 125 mellan Vetlanda och Fagerhult. Butiken ligger precis jämte den smalspåriga järnvägen med äldre godsmagasin fyllt med möbler och gamla verktyg. I den gamla lanthandeln kan du, i flera olika rum, hitta husgeråd, tavlor, glas , porslin, nysilver, böcker, LP-skivor, stenkakor, linne, trasmattor, lampor, smycken m.m. Här hittar du saker från 1800-,1900- och 2000-talet i en härlig blandning. Gå runt i alla rum och känn nostalgin, kanske dyker gamla minnen upp. Det finns en liten kaffeservering och du kan avnjuta kaffet i butiken eller utomhus där det finns flera sittplatser. Det går även bra att ta med eget fika. Sommartid säljs även glass. Kanske fälls bommarna och nostalgitåget passerar under kaffestunden.Välkomna!

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  Glasriket 41 km
  Astrid Lindgrens Värld 57 km
 • Stad
  Växjö 54 km
  Kalmar 83 km
 • Flygplats
  Småland Airport 54 km
  Kalmar Öland Airport 78 km
 • Arena eller träffpunkt
  Vida Arena 55 km
  Guldfågeln Arena 79 km

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Trollebo Gård

Avstånd: 14,1 km
Vackra Trollebo Gård ligger vid den rofyllda sjön Värnen. Trollebosjön, som den också kallas, har goda fiskemöjligheter. Båtar, kanoter och paddleboards finns att hyra.
Bed & Breakfast

Café Sergel - Bed & Breakfast. Lindshammar

Avstånd: 17,8 km
I det lilla brukshotellet inhystes tidigare mestadels formgivare vid bruket i Lindshammar. Huset är byggt 1906 och är upprustat på 50-talet och renoverat på 70-talet. Vi har bevarat de tidstypiska detaljerna men rustat upp bl.a. golv och badrum. Handfat finns i alla rum, dusch i WC finns i korridoren. Välkomna!
Vandrarhem och grupplogi

Virserums vandrarhem

Avstånd: 14,4 km
Finns i samhället Virserum i hjärtat av småland. Här bor du både billigt och bekvämt, i närheten av både Smalspåret, Astrid Lindgrens Värld, Virserums konsthall och en rad andra aktiviteter. Ett boende med närhet till det mesta helt enkelt!