Fiska i Vetlanda kommun

Adress: Storgatan 5B, 574 32 Vetlanda Visa karta

Adress: Storgatan 5B, 574 32 Vetlanda

I Vetlanda kommun finns det gott om fiskemöjligheter, vare sig du vill fiska i en sjö nära din stuga eller i Emån. Det finns bra fiskevatten för både den vane och den ovane fiskaren.

På Vetlanda Infocenter finns en förteckning över fiskevårdsområdena i kommunen. På Vetlanda Infocenter kan du även köpa fiskekort till de flesta sjöarna i kommunen.

På webbplatserna från Sportfiskarna samt ifiske kan du också köpa fiskekort via deras onlinetjänst. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt och du kan välja att skriva ut ditt fiskekort själv eller få det skickat som ett SMS till din telefon.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 53 km
  Glasriket 67 km
 • Flygplats
  Småland Airport 60 km
  Jönköping Airport 71 km
 • Stad
  Växjö 63 km
  Jönköping 68 km
 • Arena eller träffpunkt
  Vida Arena 63 km
  Elmia 65 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 72 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Vandrarhem och grupplogi

Ädelfors folkhögskola Vandrarhem

Avstånd: 6,8 km
Ädelfors folkhögskola erbjuder 3-stjärnigt hotellboende året runt samt vandrarhemsboende sommartid. Liksom övriga Ädelfors folkhögskola är hotell- och vandrarhemsdelen tillgängliga för funktionsnedsatta personer.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 780 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!