Vänhems Äventyrsgolf

Adress: Vetlandavägen 45, 570 10 Korsberga Visa karta

Adress: Vetlandavägen 45, 570 10 Korsberga

Smålands första äventyrsgolfbana i Korsberga. Här kan du njuta av en kopp kaffe eller en bit mat ute i trädgården och sedan gå en runda på äventyrsgolfbanan. Välkomna!

Golfbanan är en miniatyr av en riktig långgolfbana med tee, vattenhinder, bunkrar, ruff och green uppbyggd på konstgräs. Spelas med regler som har vissa likheter med "riktig" golf.
Äventyrsgolfbanan är en 14 håls bana i exotisk miljö med vattenfall och gröna växter.
Dessutom finns en boulebana.
Cyklar för uthyrning.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Flygplats
  Småland Airport 49 km
  Jönköping Airport 80 km
 • Stad
  Växjö 52 km
  Jönköping 77 km
 • Arena eller träffpunkt
  Vida Arena 53 km
  Elmia 75 km
 • Attraktion
  Glasriket 55 km
  Astrid Lindgrens Värld 59 km

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Trollebo Gård

Avstånd: 10,2 km
Vackra Trollebo Gård ligger vid den rofyllda sjön Värnen. Trollebosjön, som den också kallas, har goda fiskemöjligheter. Båtar, kanoter och paddleboards finns att hyra.
Bed & Breakfast

Café Sergel - Bed & Breakfast. Lindshammar

Avstånd: 10,7 km
I det lilla brukshotellet inhystes tidigare mestadels formgivare vid bruket i Lindshammar. Huset är byggt 1906 och är upprustat på 50-talet och renoverat på 70-talet. Vi har bevarat de tidstypiska detaljerna men rustat upp bl.a. golv och badrum. Handfat finns i alla rum, dusch i WC finns i korridoren. Välkomna!
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 12,2 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!