Arenorna på Tjustkulle - Sapa Arena och Heds Arena- Skridskoåkning

Adress: Storgatan 101, 574 35 Vetlanda Visa karta

Adress: Storgatan 101, 574 35 Vetlanda

Tjustkulleområdet kallas området där Sapa Arena och Heds Arena ligger. Sapa Arena - Arenan för bandy, fotboll och ishockey i Vetlanda. Välkommen!

Sapa Arena rymmer både en bandyhall och en ishockeyhall. Arenan är öppen för allmänheten som vill åka skridskor utan kostnad. Se tider för allmänhetens åkning på kommunens hemsida. Vi reserverar oss för ev. ändringar till följd av matcher. Observera: Under skolan lovdagar har ishockeyhallen öppet för allmänhetens åkning alla dagar mellan klockan 10.00-14.00.

Heds Arena är Vetlandas nya fotbollsarena med konstgräs. Konstgräset på värms upp via rörledningar. Den är hemmaplan för Hvetlanda GIFs herr- och damseniorlag.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 53 km
  Glasriket 69 km
 • Flygplats
  Småland Airport 61 km
  Jönköping Airport 69 km
 • Arena eller träffpunkt
  Elmia 63 km
  Vida Arena 65 km
 • Stad
  Växjö 64 km
  Jönköping 66 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 2 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Vandrarhem och grupplogi

Ädelfors folkhögskola Vandrarhem

Avstånd: 8 km
Ädelfors folkhögskola erbjuder 3-stjärnigt hotellboende året runt samt vandrarhemsboende sommartid. Liksom övriga Ädelfors folkhögskola är hotell- och vandrarhemsdelen tillgängliga för funktionsnedsatta personer.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 2 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.