Hälso- & Gourmetvandring på Korrö

Adress: Korrö, 360 24 Linneryd Visa karta

Adress: Korrö, 360 24 Linneryd

Följ med på en vandring genom Korrös vackra natur och njut av småländska läckerheter längs vägen. Bestämda datumen enligt länken nedan eller kontakta Korrö för att göra en gruppförfrågan.

Här erbjuds du att tillsammans med Korrös naturguide prova och smaka på vad naturens eget skafferi och apotek har att erbjuda för vårt läkande och välbefinnande. Vandringen går genom Korrös naturreservat och längs vägen stannar du och njuter av småländska läckerheter med närproducerade råvaror och maträtter från jord, skog och vatten. En vandring tar normalt mellan ca 4- 5 timmar och sträckan du går är ca 4,5 km.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  Glasriket 27 km
  High Chaparral Adventure park 109 km
 • Stad
  Växjö 37 km
  Kalmar 71 km
 • Arena eller träffpunkt
  Vida Arena 39 km
  Guldfågeln Arena 69 km
 • Flygplats
  Småland Airport 44 km
  Kalmar Öland Airport 67 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Grimsnäs Herrgård

Avstånd: 9,7 km
Grimsnäs Herrgård ligger inbäddad i vacker ekskog mitt i Småland, Glasriket och Vilhelm Mobergs utvandrarbygd. Här bor du behagligt och ombonat i lantlig, naturskön och avstressande miljö
Hotell och pensionat

Korrö, STF Hotell

Avstånd: 44 meter
Korrö - med naturen runt hörnet! De flesta som kommer hit första gången blir helt tagna av miljön, både av naturen och hantverksbyn.
Vandrarhem och grupplogi

Korrö, STF Vandrarhem

Avstånd: 68 meter
Korrö - med naturen runt hörnet! De flesta som kommer hit första gången blir helt tagna av miljön, både av naturen och hantverksbyn.