Familjebad i Trollgölen

Adress: Sågdammsvägen, 577 31 Hultsfred Visa karta

Adress: Sågdammsvägen, 577 31 Hultsfred

I Hagadal sim- och sporthall kan du kan bada, träna, njuta av en massage eller umgås med vänner och ta en fika. Anläggningen ligger nära naturen med fina motionsslingor.

Badet har en 25-metersbassäng, undervisningsbassäng, barnlandskapet Trollgölen, vattenrutschbana, en- och tremeterssvikt och bastu.
Badet är anpassat för att vara tillgängligt för alla. Det finns handikappsanpassade omklädningsrum. Lift finns till stora bassängen och undervisningsbassängen. På anläggningen finns det även en sporthall, gymnastiksal, friskotek och squashhall. Utomhus finns motionsslingor på 2,5 km, 5 km och 10 km. Grus- och gräsplan samt isbana är spolade under vintertid.

Förutom bad och träning finns det en cafeteria med försäljning av smörgås, kakor, kaffe och dricka med mera. Det finns en "barnhörna" där barnen kan sysselsätta sig med pyssel, lek och film.

Se www.hultsfred.se/hagadal för aktuella öppettider

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 21 km
  Glasriket 76 km
 • Flygplats
  Småland Airport 91 km
  Kalmar Öland Airport 93 km
 • Stad
  Växjö 92 km
  Kalmar 97 km
 • Arena eller träffpunkt
  Vida Arena 93 km
  Guldfågeln Arena 93 km

Närliggande boenden

Campingplatser

Camping Hultsfred

Avstånd: 1,8 km
Campingen ligger vackert vid sjön Hulingen i Hultsfred. Den är centralt belägen och ligger i ett vackert strövområde intill hembygdsparken.
Hotell och pensionat

Hotell Hulingen

Avstånd: 588 meter
Det är musiken som har satt Hultsfred på kartan och ingen annanstans i Hultsfred sitter musiken lika djupt i väggarna som på Hotell Hulingen.
Hotell och pensionat

Palace Hotell

Avstånd: 735 meter
Detta mysiga, familjeägda hotell ligger bara 50 meter från Hultsfreds tågstation i Småland. Från hotellet har du utsikt över den närliggande sjön Hulingen.