Ostkustleden

Adress: Lilla Hycklinge Oskarshamn Visa karta

Adress: Lilla Hycklinge Oskarshamn

Ostkustleden är 16 mil lång och uppdelad i åtta etapper, där varje etapp är ca två mil lång.

Ostkustleden utgör en sluten ring. Första etappen börjar vid Lilla Hycklinge och det är ofta en naturlig startplats. Ostkustleden bjuder på allt från ljusa lundområden till karga och artfattiga skärgårdsmiljöer. Den 16 mil långa vandringsleden är uppdelad i 8 etapper. Varje etapp är ca 2 mil lång och vid varje etappmål finns övernattningsstugor som är öppna året runt.

På Oskarshamns turistbyrå kan du hämta en fritidskarta med hela leden utmarkerad, det finns även en etappbeskrivning att använda vid planerandet av sin vandring. Dessa kan du även beställa via mail till info@oskarshamn.com.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 55 km
  Glasriket 76 km
 • Arena eller träffpunkt
  Guldfågeln Arena 65 km
  Vida Arena 107 km
 • Flygplats
  Kalmar Öland Airport 66 km
  Småland Airport 107 km
 • Stad
  Kalmar 68 km
  Växjö 105 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Sjöfartshotellet

Avstånd: 4,2 km
Best Western Sjöfartshotellet har 42 rum. Samtliga rum är rökfria och utrustade med kabel-TV, telefon, hårtork samt trådlöst internet som självklart är gratis för våra gäster.
Vandrarhem och grupplogi

Oskarshamn/Oscar, STF Vandrarhem

Avstånd: 4 km
Närheten till havet präglar Oskarshamns historia och staden är nära förknippad med sjöfart och skeppsbyggeri. På Sjöfartsmuseet finns allt som är värt att veta om sjöfart och varv. Oskarshamn är även en bra utgångspunkt för upptäcktsfärder i Småland.
Hotell och pensionat

Hotell Rum Oscar

Avstånd: 4 km
Centralt, bekvämt och prisvärt! Vi erbjuder hög komfort och standard till bästa pris. Hotell Rum Oscar finns mitt i centrala Oskarshamn med kommunikationer, shopping och nöjesliv precis utanför entrén.