Råsvik, Kristdala

Visa karta

Ett handikappanpassat insjöbad med både gräs- och sandstrand samt bland annat hopptorn och omklädningsrum.

Vid sjön Hummeln ligger badplatsen Råsvik som är ett utmärkt ställe att vistas vid en fin sommardag, för den som behöver finns en handikappramp ner i vattnet. Ta med picknickkorgen och njut av solens strålar på en stor gräsbeklädd mark eller nere vid sjöns sandstrand. Ta ett dopp från badplatsens brygga med hopptorn eller tänd en brasa och grilla vid sjöns fina grillplats. Här finns det två stora omklädningsrum för dam och herr.

Show more

Avstånd

 • Attraktion
  Astrid Lindgrens Värld 41 km
  Glasriket 78 km
 • Arena eller träffpunkt
  Guldfågeln Arena 76 km
  Vida Arena 104 km
 • Flygplats
  Kalmar Öland Airport 77 km
  Småland Airport 104 km
 • Stad
  Kalmar 79 km
  Växjö 102 km

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Oskarshamn/Oscar, STF Vandrarhem

Avstånd: 17,4 km
Närheten till havet präglar Oskarshamns historia och staden är nära förknippad med sjöfart och skeppsbyggeri. På Sjöfartsmuseet finns allt som är värt att veta om sjöfart och varv. Oskarshamn är även en bra utgångspunkt för upptäcktsfärder i Småland.
Hotell och pensionat

Hotell Rum Oscar

Avstånd: 17,4 km
Centralt, bekvämt och prisvärt! Vi erbjuder hög komfort och standard till bästa pris. Hotell Rum Oscar finns mitt i centrala Oskarshamn med kommunikationer, shopping och nöjesliv precis utanför entrén.
Hotell och pensionat

Best Western Sjöfartshotellet

Avstånd: 17,3 km
Best Western Sjöfartshotellet har 42 rum. Samtliga rum är rökfria och utrustade med kabel-TV, telefon, hårtork samt trådlöst internet som självklart är gratis för våra gäster.