Fiske i Flåren

Adress: Flåren Ljungby Visa karta

Adress: Flåren Ljungby

En karg och stenig sjö med skärgårdskaraktär, där du får känslan av att vara helt ensam i vildmarken. Mycket varierade djupförhållanden ner till cirka 20 meter. Var vaksam för stenar och grund som ej är markerade. Sjön innehåller gädda, gös, abborre, ål, lake, braxen, sutare och mört. Primärt fiskas det efter de tre förstnämnda arterna. Båtramp finns.

Lämpliga fiskesätt: Spinn, mete, pimpel och trolling.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Bed & Breakfast

B&B Flattinge Skattegård

Avstånd: 8,2 km
Hos oss bor du i en egen liten stuga med plats för 2-4 personer. Frukostkorgen som vi packat speciellt för dig kan du avnjuta när du vaknar. Njut av de ekologiska stora äggen som ligger i korgen. Sängarna bäddas med nymanglade lakan. Givetvis har du ett eget badrum med Wc/Dusch.
Bed & Breakfast

Herrestad Bed & Breakfast och Vandrarhem

Avstånd: 21,4 km
Välkommen till Småland och Herrestad Säteri i en naturskön omgivning 13 km väster om Värnamo och 9 km från High Chaparral. På promenadavstånd ligger Herrestadsjön för ett dopp och fiske. Vistelsen på gården kryddas av det personliga värdskapet.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 13,9 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.