Skedhultsspåret

Adress: Skedhult, 575 96 Eksjö Visa karta

Adress: Skedhult, 575 96 Eksjö

Skedhultsspåret är 4,6 km och märkt med gula stolpar och pilar. Lederna sammanstrålar vid Hyttens kvarn. Man kan även nå lederna via Skedhult och Borgmästarängen.

Tydligare skyltning inom området är en ytterligare förbättring. Hänvisningsskyltar med namn och avstånd har satts upp i hela området.
För att locka nya besökare har även geocaching organiserats. Det är en GPS-stödd variant av skattjakt. Det finns cacher utmed de nya vandringslederna.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell & Pensionat Paradis

Avstånd: 4,5 km
Hos oss finner du förmånliga priser på mat och boende. Du finner oss 270 meter över havet mellan Nässjö och Eksjö mitt i Småländska höglandet. Det är bara 9 km till Eksjö trästad och 70 km till Astrid Lindgrens värld.
Hotell och pensionat

Hotel Ullinge

Avstånd: 3,3 km
Njut livet - Unna dig Ullinge! Hotell Ullinge ligger vackert beläget vid sjön Södra Wixen, omgivet av ett fantastiskt stycke Småland mitt emellan Eksjö och Nässjö.
Hotell och pensionat

Eksjö Stadshotell

Avstånd: 4,8 km
Medlem i SHR med 3 stjärnor. Det finns inte många orter av Eksjös storlek som kan mätas sig ifråga om kulturupplevelser, aktiviteter och sevärdheter. Hotellets läge - mitt i denna idyll - gör vistelsen extra intressant.