Fiska på Skälsnäs gård

Adress: Skälsnäs Gård Visa karta

Adress: Skälsnäs Gård

Solgen är en känd fiskesjö. Den har ett gott bestånd av gös, gädda och abborre och utöver de finns många andra arter, bland annat sutare, brax, mört, löja, lake, sarv, sik, siklöja, vimma, öring och signalkräfta.

Fiskekort för Skälsnäs fiskeområde säljs på gården och det finns givetvis möjlighet att köpa fiskekort för andra delar av Solgen också. Båt med åror, 4 hk motor och bensin finns att hyra respektive köpa. Barn under femton år fiskar gratis i hela sjön. Endast Handredskap är tillåtna då man fiskar i sjön.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Eksjö Vandrarhem

Avstånd: 11 km
Du behöver inte hissas upp i flaggstången som Ida för att se och uppleva det genuina Småland. Eksjö erbjuder levande kulturmiljö och är ett av landets bästa exempel på en bevarad trästad och en unik kulturskatt, som dessutom är bebodd och levande.
Hotell och pensionat

Eksjö Stadshotell

Avstånd: 10,8 km
Medlem i SHR med 3 stjärnor. Det finns inte många orter av Eksjös storlek som kan mätas sig ifråga om kulturupplevelser, aktiviteter och sevärdheter. Hotellets läge - mitt i denna idyll - gör vistelsen extra intressant.
Hotell och pensionat

Hotel Ullinge

Avstånd: 14 km
Njut livet - Unna dig Ullinge! Hotell Ullinge ligger vackert beläget vid sjön Södra Wixen, omgivet av ett fantastiskt stycke Småland mitt emellan Eksjö och Nässjö.