Fiskekort Eksjö fiskeklubb

Adress: Norra Storgatan 29 B , 575 80 Eksjö Visa karta

Adress: Norra Storgatan 29 B , 575 80 Eksjö

Eksjö fiskeklubb är en av Småländska höglandets äldsta och största sportfiskeklubbar. Vi erbjuder fiske och båtar i 12 sjöar,regnbågsfiske i 2 sjöar varav en endast för flugfiske. Sportfiskecenter finns på Åsa fiskegård vid sjön Solgen.

Eksjö fiskeklubbs fiskekort gäller i följande sjöar: Gyesjön, Hunsnäsen, Kvarnarpasjön, Södra och Norra Mossgölen, Mycklaflon, Norra Wixen, Solgen (del av, se separat karta), Svansjön och Södra Rokalven. För Aborragölen gäller separat fiskekort och automat finns vid sjön. Ungdomar under 15 år får med metspö, kastspö och pimpel fiska fritt i Eksjö Fiskeklubbs arrenderade vatten. Ädelfiske samt kräftfiske ingår ej.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Eksjö Stadshotell

Avstånd: 250 meter
Medlem i SHR med 3 stjärnor. Det finns inte många orter av Eksjös storlek som kan mätas sig ifråga om kulturupplevelser, aktiviteter och sevärdheter. Hotellets läge - mitt i denna idyll - gör vistelsen extra intressant.
Vandrarhem och grupplogi

Eksjö Vandrarhem

Avstånd: 84 meter
Du behöver inte hissas upp i flaggstången som Ida för att se och uppleva det genuina Småland. Eksjö erbjuder levande kulturmiljö och är ett av landets bästa exempel på en bevarad trästad och en unik kulturskatt, som dessutom är bebodd och levande.
Hotell och pensionat

Hotel Ullinge

Avstånd: 8,1 km
Njut livet - Unna dig Ullinge! Hotell Ullinge ligger vackert beläget vid sjön Södra Wixen, omgivet av ett fantastiskt stycke Småland mitt emellan Eksjö och Nässjö.