Båt, kanot och cykeluthyrning hos Långsjöns camping

Adress: Fagersand, 593 71 Ankarsrum Visa karta

Adress: Fagersand, 593 71 Ankarsrum

Långsjön Stugor & Camping utanför Ankarsrum erbjuder uthyrning av bland annat motor- och roddbåtar, kanoter och cyklar samt barn-släpvagn. Det finns också flytvästar och cykelhjälmar.

Starta din utflykt kring den 17 km långa Långsjön med att hyra passande färdmedel på campingen. Turen runt eller på Långsjön bjuder på grillplatser, vilda djur och om du önskar kanske även lite fiskelycka, köp ditt fiskekort på campingen. Självklart finns det även badplatser vid sjön.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Lanthotell Lidhem

Avstånd: 15,9 km
Lidhem är ett charmigt litet lanthotell med ett fantastiskt enskild läge mellan skog, sjöar och ängar. Här kan hela familjen koppla av och njuta av det goda livet på landet. Det finns även ett kafé, naturlekplats och vi ordnar aktiviteter ut i skogen.
Hotell och pensionat

BEST WESTERN PLUS Västerviks Stadshotell

Avstånd: 22 km
Fyrstjärniga Västerviks Stadshotell ligger mitt i centrala Västervik, i ett lugnt läge men ändå knappt 100m från havet och den härliga atmosfären längs strandpromenaden.
Campingplatser

Långsjön Stugor & Camping / Camping

Avstånd: 6 meter
På Långsjön Camping finns mysiga tältplatser och 42 rymliga husbil- och husvagnsplatser med el, alla med en utsikt över sjön. Oavsett var på anläggningen du bor har du aldrig långt till vare sig bad eller servicehus.