Stand Up Paddle - en häftig vattenaktivitet

Adress: Kungsvägen 65B, 352 33 Växjö Visa karta

Adress: Kungsvägen 65B, 352 33 Växjö

SUP står för “Stand Up Paddle”. Det innebär att man står upp på en bräda och paddlar med en enbladig paddel. Aktiviteten går att boka året runt beroende på väder finns även möjligheten att i köra i en varmbassäng.
För mer information och bokning; www.supergym.nu

Idag är SUP en vattensport som växer snabbt i hela världen och den ger en utmärkt träning för hela kroppen ute i naturen och är även en "må bra aktivitet". En tur på brädan kan bli ett tufft träningspass och samtidigt en meditativ upplevelse. Det finns nybörjarkurser, kurser i paddingsteknik, träningspass (sup fitness, supbalans). Det finns även olika typer av turer, exempelvis solnedgångstur, event och födelsedagar mm. Det finns även uthyrningsmöjligheter.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Elite Park Hotel

Avstånd: 1 km
Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö. Ett modernt hotell med vacker nordisk design, ljust och funktionellt. Ni har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Hotellets läge erbjuder närheten till olika utflyktsmål i regionen, såsom bad, golf, glasbruk och shopping.
Hotell och pensionat

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Avstånd: 1,2 km
Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.
Hotell och pensionat

PM & Vänner Hotel

Avstånd: 1,2 km
Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.