Isabergsäventyret - Överlevnad och Teambuilding

Visa karta

Prova ett fantastiskt äventyr som bara finns på Isaberg!
Överlevnad och action står i fokus och aktiviteterna är roliga och utvecklande! Äventyret skräddarsys efter gruppens behov och önskemål, passar alla åldrar och kräver ingen större fysisk ansträngning.

Exempel på delmoment är "Stormövningen", där gruppen sätts på prov i vår unika stormsimulator i upp till 40 ms eller "Vilse" där man ska vägleda en person som helt tappat referenser och är vilse i skogenmed hjälp av radionkommunikation och kikare.

Kunniga instruktörer sköter lagindelning och tilldelning av ryggsäck och information vid varje station. Det lag som samlat ihop flest nycklar får öppna lådan med belöningen.

Show more

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hestraviken

Avstånd: 2,1 km
Mitt i den täta Smålandsskogen, med en underbar utsikt över Algustorpasjön och med Nissan rinnande genom tomten ligger Hestraviken som en idyll med sin vackra trägård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från sekelskiftet. Tredje generationen av familjen Hellström hälsar idag välkommen!
Hotell och pensionat

Hotell Nissastigen

Avstånd: 15,8 km
Hotell Nissastigen är det personliga hotellet som är beläget mitt i centrala Gislaved. Hotellet har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet.
Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 75 meter
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.