Burgarbygge - Isaberg

Adress: 330 27 box 78, Hestra Visa karta

Adress: 330 27 box 78, Hestra

Ren luft, stilla skogsbrus och doften av kokkaffe gör något för varje människa. Vår nya aktivitet tar dig med på ett gastronomiskt äventyr över öppen eld i ett rum i smålandsskogen. Rök från eld, heta sotiga gjutjärnsgrytor och naturliga råvaror blir efter en stunds koncentration och gott samarbete en underbar och efterlängtad måltid.

I en matsal under bar himmel.

Låt lägerelden blir er verkstad och vår smålandsluft ett verktyg för energi och nya idéer.

Boka en stor upplevelse på Isaberg Höganloft!

En något kortare aktivitet än Vildmarksgourmet och Lägereldsmorgon. Vi packar förnödenheterna som krävs för en riktig burgare som ska tillagas över öppen eld och börjar vår resa. På skogsstigen fram planerar vi vem som ska göra upp eld, vem som ska preparera laxburgare och högrevsburgare, vem som ska göra godaste tillbehören och vem som ska sköta disken i skogen. Resultatet med vedkolsgrillade burgare, karamelliserad lök, smält ost och coleslaw, allt mellan två härliga lättgrillade briochebröd är inget annat än ett mästerverk. (Nästan alltid.)

Passar dem som alltid uppskattar en god burgare, här med eld, skogsluft, en kall öl och gott samvete, 8-60 personer.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hestraviken

Avstånd: 2,1 km
Mitt i den täta Smålandsskogen, med en underbar utsikt över Algustorpasjön och med Nissan rinnande genom tomten ligger Hestraviken som en idyll med sin vackra trägård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från sekelskiftet. Tredje generationen av familjen Hellström hälsar idag välkommen!
Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 78 meter
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.
Hotell och pensionat

Hotell Nissastigen

Avstånd: 15,8 km
Hotell Nissastigen är det personliga hotellet som är beläget mitt i centrala Gislaved. Hotellet har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet.