Skogsmåltid - Isaberg

Adress: 330 27 box 78, 330 27 Hestra Visa karta

Adress: 330 27 box 78, 330 27 Hestra

Ren luft, stilla skogsbrus och doften av kokkaffe gör något för varje människa. Vår nya aktivitet tar dig med på ett gastronomiskt äventyr över öppen eld i ett rum i smålandsskogen. Rök från eld, heta sotiga gjutjärnsgrytor och naturliga råvaror blir efter en stunds koncentration och gott samarbete en underbar och efterlängtad måltid.

I en matsal under bar himmel.

Låt lägerelden blir er verkstad och vår smålandsluft ett verktyg för energi och nya idéer.

Boka en stor upplevelse på Isaberg Höganloft!

En något kortare aktivitet än Vildmarksgourmet och Lägereldsmorgon. Vi packar råvaror och ved och beger oss till vår matstudio i skogen, en kort vandring från konferensanläggningen. Vi gör upp eld och lagar en 2-rätters måltid tillsammans. Det kan t ex bli en alldeles egen gulaschsoppa som får koka länge under tiden som vi bakar godaste tunnbrödet. Vaniljvåfflor blir en underbar avslutning med blåbärsgrädde eller hallongrädde beroende på säsong.

Passar grupper som inte har lika mycket tid men som ändå vill ha en stor naturlig upplevelse av eld, mat och blåbärsris, 8-60 personer.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hestraviken

Avstånd: 2,1 km
Mitt i den täta Smålandsskogen, med en underbar utsikt över Algustorpasjön och med Nissan rinnande genom tomten ligger Hestraviken som en idyll med sin vackra trägård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från sekelskiftet. Tredje generationen av familjen Hellström hälsar idag välkommen!
Hotell och pensionat

Hotell Nissastigen

Avstånd: 15,8 km
Hotell Nissastigen är det personliga hotellet som är beläget mitt i centrala Gislaved. Hotellet har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet.
Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 76 meter
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.