Lägereldsmorgon - Isaberg

Adress: 330 27 box 78, Hestra Visa karta

Adress: 330 27 box 78, Hestra

Ren luft, stilla skogsbrus och doften av kokkaffe gör något för varje människa. Vår nya aktivitet tar dig med på ett gastronomiskt äventyr över öppen eld i ett rum i smålandsskogen. Rök från eld, heta sotiga gjutjärnsgrytor och naturliga råvaror blir efter en stunds koncentration och gott samarbete en underbar och efterlängtad måltid.

I en matsal under bar himmel.

Låt lägerelden blir er verkstad och vår smålandsluft ett verktyg för energi och nya idéer.

Boka en stor upplevelse på Isaberg Höganloft!

Tänk att börja dagen med en kort skogspromenad i klar smålandsluft, det förväntansfulla sorlet av röster och doften av kokkaffe. Underbart eller hur? Efter en kopp kaffe och genomgång sätter vi igång med att tillsammans tillaga en morgonmåltid. Vi bakar pannkakor eller våfflor och serverar med säsongens bär och handvispad grädde, bakar bröd som vi bryter och brer med smör och ost, steker små raggmunkar med sidfläsk och rårörda lingon. Vi värmer äppelmust och kokar mer kaffe. Bättre än så blir det inte en morgon smålandsskogen.

Passar grupper som gärna vädrar morgonluft och älskar långa och goda frukoststunder utan stress, 8-60 personer.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 80 meter
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.
Hotell och pensionat

Hotell Nissastigen

Avstånd: 15,8 km
Hotell Nissastigen är det personliga hotellet som är beläget mitt i centrala Gislaved. Hotellet har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet.
Hotell och pensionat

Hestraviken

Avstånd: 2,1 km
Mitt i den täta Smålandsskogen, med en underbar utsikt över Algustorpasjön och med Nissan rinnande genom tomten ligger Hestraviken som en idyll med sin vackra trägård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från sekelskiftet. Tredje generationen av familjen Hellström hälsar idag välkommen!