Vin och mat - Isaberg

Adress: 330 27 box 78, Hestra Visa karta

Adress: 330 27 box 78, Hestra

Våra matskolor är ett perfekt sätt att möta människor och mat! Att tillsammans hantera underbara råvaror, diskutera recept och hålla fingrarna i styr med riktigt vassa knivar i doften från god mat och smaken av ett gott vin skapar relationer för livet.

Här låter vi vinet bestämma maten. Hur ska man tänka när man utgår från vinet istället för maten? Vi lär oss grunderna i hur man kombinerar vin och mat och lagar en fulländad meny till kvällens viner. Välj mellan ”Klassiska vinregioner i Frankrike”, ”Italienska viner från jord till bord” och ”Sommelierens val”. I sista alternativet väljer Höganlofts sommelier ut viner som efter säsong, t ex höst, vår eller sommar. Antal personer: 8-30 personer

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Campingplatser

Isaberg Mountain Resort - Camping

Avstånd: 79 meter
Campingen ligger vid foten av Isabergstoppen. Nära till allt! Flera lekplatser, grillplatser och hela utbudet av aktiviteter.
Hotell och pensionat

Hestraviken

Avstånd: 2,1 km
Mitt i den täta Smålandsskogen, med en underbar utsikt över Algustorpasjön och med Nissan rinnande genom tomten ligger Hestraviken som en idyll med sin vackra trägård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från sekelskiftet. Tredje generationen av familjen Hellström hälsar idag välkommen!
Hotell och pensionat

Hotell Nissastigen

Avstånd: 15,8 km
Hotell Nissastigen är det personliga hotellet som är beläget mitt i centrala Gislaved. Hotellet har en gedigen historia där mycket har hänt sedan det uppfördes för första gången i början av 1900-talet.