Caviarhouse

Adress: Norra promenadvägen 4, 590 95 Loftahammar Visa karta

Adress: Norra promenadvägen 4, 590 95 Loftahammar

Butiken erbjuder ett brett sortiment av rom-produkter men även ett rikligt utbud av fiskdelikatesser. Här kan du handla fiskrom, fisk, skaldjur, kalla såser och andra tillbehör.

Verksamheten är placerad i Loftahammar, i närhet till havet, där ägarna också har en lång historia från många generationer tillbaka i tiden. Idag drivs företaget av 'Storfiskarn i Källviks' barnbarn Alexander, Fredrik och Isabell. Alexander har växt upp i fiskarkläder och historierna är många om alla fisketurer med sin farfar Börje.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Gränsö slott – Beauty by the Sea - Hotell, spa, konferensanläggning i Västervik

Avstånd: 15,4 km
Gränsö slott är en fyrstjärnig Superior-klassad hotell-, spa-, konferens- och bröllopsanläggning i Västervik med 47 vackra rum och sviter direkt vid havet. Öppet året runt, varje dag.
Campingplatser

KustCamp Gamleby // Camping

Avstånd: 16,8 km
KustCamp Gamleby är en fyrstjärnig och välskött familjecamping med barnvänligt havsbad med sandstrand i algfri vik. Här erbjuder man 140 bokningsbara campingtomter med sjöläge i kuperad och naturskön miljö samt nya förstärkta husbilsplatser.
Vandrarhem och grupplogi

Hasselö SVIF vandrarhem i skärgården, Västervik

Avstånd: 9,8 km
Mysigt skärgårdsboende i ljusa och fräscha rum på Hasselö Vandrarhem, utanför Västervik och Loftahammar, bara några hundra meter från havet och sandstranden. Hasselö är skärgårdens mest levande ö med aktiviteter och upplevelser för hela familjen, året runt.