Kanaltur med Svalan

Adress: Hamnen, 33033 Hillerstorp Visa karta

Adress: Hamnen, 33033 Hillerstorp

En kanaltur är verkligen en härlig naturupplevelse. Under sommaren fram till 18 september kör samhällsföreningen Hillerstorpare turer på Marieholmskanalen med Svalan. Båten tar upp till 10 passagerare per tur.

Finns önskemål kan ansvariga under turen berätta lite om kanalens historia, skrönor mm.

Turer kan bokas via telefon till veckoansvariga för aktuell vecka. För kontaktuppgifter och mer info se länken.

Show more

Om denna aktivitet

  • Gatuadress
    Hamnen
  • Postort
    33033 Hillerstorp
  • Webbsida
  • Prisinformation
    För täckande av självkostnader för föreningen tas en avgift på 1000 kr per tur till sjön Flaten (för max 10 pesoner). Förlängd tur till Marieholm (beroende på framkommlighet) tillkommer 500 kr.

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hestraviken

Avstånd: 19,1 km
Mitt i den täta Smålandsskogen, med en underbar utsikt över Algustorpasjön och med Nissan rinnande genom tomten ligger Hestraviken som en idyll med sin vackra trägård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från sekelskiftet. Tredje generationen av familjen Hellström hälsar idag välkommen!
Bed & Breakfast

Herrestad Bed & Breakfast och Vandrarhem

Avstånd: 14 km
Välkommen till Småland och Herrestad Säteri i en naturskön omgivning 13 km väster om Värnamo och 9 km från High Chaparral. På promenadavstånd ligger Herrestadsjön för ett dopp och fiske. Vistelsen på gården kryddas av det personliga värdskapet.
Vandrarhem och grupplogi

STF Vandrarhem i Store Mosse nationalpark

Avstånd: 5,1 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.