Biskopshusets Keramik

Visa karta

”När tanken vill förmedla, ljuset får färga och händerna får forma skapas det äkta, det unika.”

På andra våningen i Biskopshuset finns Husebys keramiker Ingrid Larsson som även är konstnär och målar tavlor på linneduk med linoljebaserad oljefärg Här har hon utställning och försäljning av både unik keramik och sina tavlor. En av hennes specialiteter är ”Husebytomten” som lär ha funnits på ”riktigt”, och hon arrangerar även Drejarkvällar.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Scandic Hotel, Växjö

Avstånd: 16 km
Hotell Scandic Växjö ligger bara 3 km från Växjös centrum. Simma i poolen eller koppla av i bastun i relaxavdelningen. Ät i restaurang Glasriket, gör affärer i våra 3 mötesrum för 2-70 personer eller handla presenter på andra sidan gatan i shoppingcentret Samarkand. Smålands flygplats ligger bara 7 minuters bilresa bort. På hotell Scandic Växjö är rummen inredda i neutral nordisk stil.
Hotell och pensionat

Villa Gransholm

Avstånd: 7,5 km
Detta lantligt belägna hotell inryms i en vacker villa, ursprungligen byggd som representativ bostad åt disponenten för Gransholms bruk och hans familj.
Hotell och pensionat

Hotel Rådmannen, Alvesta

Avstånd: 13,6 km
Alvesta och Hotell Rådmannen ligger mitt i den småländska idyllen. Med allt inom räckhåll, välkommen och se efter själv!