Löprundor i Fylleryd

Visa karta

Fylleryds elljusspår är ett vattenhål för Växjöborna. Här motioneras det från morgon till kväll i olika tempo. Innanför elljusspåret hittar du områdets riktiga guldkorn, ett till synes ändlöst stigsystem med knaggliga, mossiga, mjuka och steniga stigar alldeles huller om buller. Det här är ett riktigt friluftsparadis för den inbitne traillöparen och det går att fördriva många löpturer med att lära känna området. Flera av stigarna har reflexmarkeringar på närliggande träd för att underlätta mörkerlöpning med pannlampa.

Idrottsstaden Växjö står värd för gott om motionslopp i löpning och evenemang med löpning såsom swimrun, triathlon och multisport. Utbudet av löpslingor och centrumnära skogar är fantastiskt.

Många av motionsstråken är upplysta kvällstid. För en extra äventyrlig touch på löpturen rekommenderas pannlampa. Då är du redo att bege dig bort från ljuset och staden och hitta din egen väg i naturen.

Show more

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Avstånd: 3,3 km
Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.
Hotell och pensionat

Toftastrand Hotell & Konditori

Avstånd: 2,8 km
Toftastrands Hotel har ett lugnt läge vid Toftasjöns strand i utkanten av Växjö. Här vaknar du till doften av nybakat bröd. Njut av din frukost eller kopp kaffe i vår fina trädgård med veranda mot sjön. Hotellet ligger 5 km norr om Växjö centrum.
Hotell och pensionat

Elite Stadshotell Växjö

Avstånd: 3,2 km
Elite Stadshotellets historia sträcker sig från 1850-talet och ingår i hotellkedjan Elite Hotels of Sweden som har ett trettiotal hotell i landet. Elite Stadshotellet, som i folkmun kallat Statt, ligger centralt vid Stortorget i Växjös absoluta citykärna endast 100 meter från centralstationen. Hotellet är en bra utgångspunkt för dagsutflykter i regionen.