Djurens Värld Vetlanda

Adress: Västerleden 60, 574 41 Vetlanda Visa karta

Adress: Västerleden 60, 574 41 Vetlanda

Vetlandas mest kompletta zoo-butik. De erbjuder ett brett sortiment inom zoo fackhandeln som innefattar kvalitetsprodukter gällande foder och tillbehör till alla era älskade husdjur.
Välkommen för kvalité och service på hög nivå!

Deras erbjudande består av kvalité produkter inom foder och tillbehör till alla era husdjur. De kan också erbjuda en gemensam diskussion tillsammans med er om tips och idéer som får era husdjur att må bra.

Kloklippning till era kära husdjur kan du självklart få hjälp med hos dom. Hundar, katter, smådjur och fåglar är välkomna.

Har ni funderingar på att skaffa ett husdjur till exempel hund, katt, kanin, marsvin, hamster eller akvariefiskar är ni hjärtligt välkommen med frågor och funderingar inför ett husdjursköp.

Omsorg – Service – Glädje - Kvalité

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 1,5 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Vandrarhem och grupplogi

Ädelfors folkhögskola Vandrarhem

Avstånd: 7 km
Ädelfors folkhögskola erbjuder 3-stjärnigt hotellboende året runt samt vandrarhemsboende sommartid. Liksom övriga Ädelfors folkhögskola är hotell- och vandrarhemsdelen tillgängliga för funktionsnedsatta personer.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 1,3 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!