Växjö Domkyrkocentrum

Adress: Domkyrkocentrum, Gymnasiegränd, 352 33 Växjö Visa karta

Adress: Domkyrkocentrum, Gymnasiegränd, 352 33 Växjö

Växjö domkyrkocentrum hittar du på en av Växjös äldsta platser. Här finns ett café för dig som vill ta en fika eller äta en lättare lunch, en butik där du kan köpa fairtrademärka produkter och ett bibliotek med flera sittplatser för såväl samvaro som avskildhet.Växjö domkyrkocentrum är kontantfritt.
Betalning sker med betal- och kreditkort.
Domkyrkocentrum är öppet måndagar-fredagar kl 11.00-18.00 samt lördagar 10.00-14.00.


Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Elite Park Hotel

Avstånd: 565 meter
Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö. Ett modernt hotell med vacker nordisk design, ljust och funktionellt. Ni har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Hotellets läge erbjuder närheten till olika utflyktsmål i regionen, såsom bad, golf, glasbruk och shopping.
Hotell och pensionat

Clarion Collection Hotel Cardinal, Växjö

Avstånd: 668 meter
Clarion Collection Hotel Cardinal är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Vi bjuder alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. Gratis trådlös internet access. Eget garage.
Hotell och pensionat

PM & Vänner Hotel

Avstånd: 639 meter
Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.